evaluare_nationala_20e67.jpgPeste 6000 de absolvenți de clasa a VIII-a din Prahova au intrat în „focul” examenelor Evaluării Naționale. La ora 9.00 a început prima probă, cea la Limba și Literatura Română.

Elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele.

Varianta pe care au avut-o de rezolvat și baremele de corectare vor fi publicate după orele prânzului pe subiecte.edu.ro 

Următoarea probă este programată joi, 20 iunie, la Matematică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

evaluare_nationala_54e9d.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg