fbpx

evaluare_abc0b.jpgPregătirile pentru Evaluarea Națională sunt pe ultima sută de metri. Vineri vor fi stabilite, prin tragere la sorți, comisiile din centrele de evaluare.

Conform cadrului legal privind organizarea și desfășurarea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII, din anul școlar 2018-2019, cadrele didactice care fac parte din comisiile din centrele zonale de evaluare sunt stabilite prin tragere la sorți.

În Prahova, acest proces se va derula vineri, începând cu ora 10.30, la sediul Inspectoratului Școlar Județean.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prima probă pe care absolvenții de Gimnaziu o vor susține este cea la Limba și Literatura Română și este programată pentru marți, 18 iunie.
Proba la Matematică va fi pe 20 iunie, iar pe 21 iunie proba la Limba și Literatura Maternă.

Primele rezultate vor fi afișate pe 25 iunie, zi în care nemulțumiții vor putea depune și contestații, urmând ca afișarea finală a notelor să fie pe 29 iunie.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg