licitatie-MEN-manuale-scolare_66ac2.jpgVrea să oprească experimentul manualelor unice, dar va „testa“ cum este să începi școala fără a le avea. Cel puțin, cam așa vor sta lucrurile la clasa a VII-a, acolo unde evaluarea ofertelor va fi pe 22 septembrie, adică două săptămâni după începerea anului școlar.

Termenul apare în documentația de licitație publicată pe SICAP, în lipsa unui calendar explicit al etapelor de licitație care să fi fost anunțat de Ecaterina Andronescu. Nu este prima întârziere de acest gen.

Ministrul a lansat abia în martie licitația pentru noi cărți școlare care ar trebui să fie pe mesele copiilor încă din 9 septembrie, când aceștia încep școala, anunță Edupedu.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Licitația pentru manualele de clasa a VII-a are ca termen pentru evaluarea calitativă data de 22 septembrie, potrivit informațiilor oficiale publicate pe platforma electronică de achiziții publice SICAP.

Structura anului școlar 2019-2020 prevede că școala începe pe 9 septembrie, deci elevii care zilele acestea termină clasa a VI-a ar urma să înceapă din nou, în septembrie, școala fără manuale conforme programei școlare. La licitație sunt scoase și manualele de la clasele I – a VI-a care nu și-au găsit anii trecuți câștigători.

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg