fbpx

licitatie-MEN-manuale-scolare_66ac2.jpgVrea să oprească experimentul manualelor unice, dar va „testa“ cum este să începi școala fără a le avea. Cel puțin, cam așa vor sta lucrurile la clasa a VII-a, acolo unde evaluarea ofertelor va fi pe 22 septembrie, adică două săptămâni după începerea anului școlar.

Termenul apare în documentația de licitație publicată pe SICAP, în lipsa unui calendar explicit al etapelor de licitație care să fi fost anunțat de Ecaterina Andronescu. Nu este prima întârziere de acest gen.

Ministrul a lansat abia în martie licitația pentru noi cărți școlare care ar trebui să fie pe mesele copiilor încă din 9 septembrie, când aceștia încep școala, anunță Edupedu.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Licitația pentru manualele de clasa a VII-a are ca termen pentru evaluarea calitativă data de 22 septembrie, potrivit informațiilor oficiale publicate pe platforma electronică de achiziții publice SICAP.

Structura anului școlar 2019-2020 prevede că școala începe pe 9 septembrie, deci elevii care zilele acestea termină clasa a VI-a ar urma să înceapă din nou, în septembrie, școala fără manuale conforme programei școlare. La licitație sunt scoase și manualele de la clasele I – a VI-a care nu și-au găsit anii trecuți câștigători.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg