hecna-cu-cal-660x330.jpg

Simbolul Muzeului Naţional al Petrolului de la Ploieşti, un utilaj vechi de extragere a petrolului, numit hecna cu cal, a fost restaurat şi inaugurat.

Acest lucru a fost posibil cu o donaţie din partea rafinăriei Petrotel Lukoil care s-a bucurat să se implice in astfel de proiecte, care îşi propun promovarea acestui domeniu industrial, bine reprezentat în Prahova.

La  Muzeul Petrolului a avut loc expoziția „Istoria petrolului prin ochi de artist”, cu prilejul împlinirii a 110 ani de la nașterea artistului Otto Barabas –Teleajen, moment cu care a putut fi admirată şi o instalatie de extracţie a petrolului, foarte veche.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: prahovaeconomica.eu


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.