rafinarie.jpg

Steaua Română din Câmpina a fost scoasă la vânzare pe olx. Prețul cerut este de 10,3 milioane de euro.

Textul anunțului de vânzare este următorul:

”Rafinaria este un complex industrial ce include un sector de productie si livrare produse petroliere si un sector de productie si distribuitie utilitati. Instalatiile pentru rafinarea titeiului existente in incinta sunt:
Instalatia distilare atmosferica si in vid DAV - capacitate 400.000 t/an;
Instalatie distilare in vid DV - capacitate de proiect 138.000 t/an; 
Instalatie fabricare parafina - capacitate 15.000 t/an;
Instalatie de amestecare finisare produse expediate;
Instalatiile pentru producerea si distributia utilitati sunt:
Instalatie demineralizare - capacitate proiect 2 linii x 80 mc/h;
 Instalatii de alimentare cu apa si producere abur - 2 cazane 25t/h abur supraincalzit si 1 cazan 17t/h abur saturat; 
Instalatie produse speciale - ape reziduale - debit 750 mc/h. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vanzarea se face in reorganizare, prin negociere directa”.

Contactat telefonic de adevarul.ro, directorul rafinăriei din Câmpina, cea mai veche din România, nu confirmă infromaţia şi spune că cel mai probabil cineva ”a vrut să-şi treacă în portofoliu şi vânzarea unei rafinării”.

”Este un fake. Una este să vinzi o rafinărie şi alta să vinzi un apartament. Eu sunt directorul acestei rafinării şi ar fi trebuit să ştiu dacă este sau nu de vânzare. Rafinăria este în reorganizare judiciară şi există un plan de reorganizare pentru trei ani votat în anul 2017. Noi nu avem nicio legătură cu acel anunţ şi nici cu vreo agenţie imobiliară”, a declarat Nicolae Matei, directorul Rafinăriei Steaua Română din Câmpina.

UPDATE Anunțul a fost dezactivat de pe olx.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.