proiect-mall-festival-1024x512.jpg

Dacă până acum câțiva ani dezvoltatorii de spații comerciale de tip mall erau interesați numai de Capitală și de municipii reședință de județ cu peste 200.000 de locuitori, anul acesta vor fi deschise mall-uri și în orașe mai mici ca suprafață și populație.

Astfel, în primul semestru din 2018, au fost livrate spaţii noi ȋnsumȃnd 14.000 de mp ȋn cadrul proiectelor Bistriţa Retail Park şi Focşani Value Center, proiecte dezvoltate de Element Development, respectiv Prime Kapital.

Noi spaţii comerciale vor fi livrate de către dezvoltatorii NEPI Rockcastle şi Prime Kapital ȋn Satu Mare, Baia Mare, Roman şi Slobozia, oraşe terţiare cu o cerere neacoperită de spaţii de retail modern.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată, NEPI Rockcastle intenţionează să finalizeze pȃnă la sfȃrşitul anului extinderea proiectului Shopping City Sibiu, cu o suprafaţă de aproape 10.000 de mp. S

  • Shopping City Satu Mare - 28.700 mp, NEPI Rockcastle
  • Baia Mare Value Center - 22.500 mp, Prime Kapital
  • Roman Value Center - 20.000 mp, Prieme Kapital
  • Slobozia Value Center - 10.000 mp, Prime Kapital
  • Shopping City Sibiu - 9.700 mp, NEPI Rockcastle 
  • Citește articolul integral pe economica.net

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.