MDdiNjk1YWRkNjc0YzBjMmM0YWFmNGRhOQ==.thumb.jpg

Ministrul Muncii a prezentat astăzi cifrele oficiale cu privire la numărul de pensionari, de pensii speciale și câți bani au fost plătiți în luna iulie.

În luna iulie 2018, în România erau 5.017.363 de pensionari, potrivit datelor prezentat joi de Ministerul Muncii. Dintre aceștia, 9.084 sunt beneficiari de pensii speciale.

Potrivit cifrelor venite dinspre guvern, luna trecută, pentru toate pensiile din sistemul public a fost achitată suma de 5,39 miliarde de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, tot pentru luna iulie, statul român a plătit 83,9 milioane de lei pentru pensiile speciale. Rezultă așadar o sumă de aproape 100 de milioane de lei acordă anual pentru aceste privilegii.

Citește continuarea pe Digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.