img.jpg

ANAF vinde mai multe autoturisme Mercedes şi BMW, la preţuri de Dacia.

Potrivit observator.tv, mai multe modele de autoturisme BMW, Mercedes şi Audi sunt scoase la vânzare de ANAF pe 23,24 şi 25 iulie, la Galaţi.

Un BMW 530 D din anul 2003 este scos la licitație pentru 16.889 lei, adică 3.600 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prețul de pornire al unui Mercedes Benz ML 320 CDI 4 Matic, din 2007, este de 41.819 lei, în euro însemnând 9.000 de euro.

O altă mașină scoasă la vânzare este un Mercedes Benz E 280 CDI 4 Matic, din 2008, cu preț de pornire 24.632 lei, adică vreo 5.300 de euro.

 Autoturismele sunt confiscate de la rău platnici şi regulile pentru a te nscrie la licitaţie sunt publicate pe site-ul ANAF.

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Cele mai nesigure mașini din Europa. VIDEO

Organizaţia europeană independentă Euro NCAP a anuţat rezultatele ultimei sesiuni de teste de siguranță auto din acest an.  Dacă printre cele mai sigure mașini se numără modele produse de Mercedes sau...