21194156-2017-new-dacia-duster.jpg

Dacia Duster va rămâne fără transmisie automată, odată cu intrarea în vigoare a noilor norme de testare a noxelor.

Cutia de tip EDC nu se mai potrivește cu gama de motoare pe care Duster o va propune clienților în perioada următoare.

Duster a rămas și fără motorul 1.2 Tce, care va fi înlocuit, în viitor, cu unul mai economic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Pentru moment, versiunile Duster EDC nu sunt prevăzute pentru a fi comercializate, ținând cont de această nouă reglementare”, au declarat pentru Profit.ro reprezentanții Dacia.

Dacia Duster a fost primul model Dacia care a beneficiat de cutie de viteze automată, însă doar în 2017, cu un an înainte de finalul carierei pentru prima generație.

Citește mai mult pe profit.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.