reactia-bnr-dupa-ce-comisia-europeana-si-bce-au-solicitat-schimbarea-statutului-287224.jpg

Banca Naţională a României a anunţat miercuri un curs de referinţă de 4,6647 lei/euro, în creştere cu 0,13% faţă de nivelul atins marţi.

Marţi, euro crescuse la 4,6587 lei.

Dolarul american, cotat indirect în piaţa românească prin raportare la paritatea euro/dolar, s-a apreciat de la 3,9497 lei la 3,9701 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cursul francului elveţian a crescut de la 4,0139 lei la 4,0183 lei.

Preţul gramului de aur a crescut de la 164,8718 lei la 165,2139 lei.

reactia-bnr-dupa-ce-comisia-europeana-si-bce-au-solicitat-schimbarea-statutului-287224.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.