irakta-faaliyet-gosteren-petrol-sirketlerinin-tam-listesi-1488370675-1553214.png

Ultimele luni înregistraseră creșteri spectaculoase pe piața de profil, iar temerile că vom ajunge spre 100 de dolari pe baril erau accentuate de ritmul susținut al majorărilor. 

Iată că evoluțiile marilor jucători, condiționate de posibilitatea ca Rusia și OPEC să mărească producția, au ca efect manevra de reducere a prețului, elemetul esențial care să pondereze tendința entităților menționate.

Prețurile petrolului sunt în scădere, luni, investitorii fiind îngrijorați că producători majori precum Rusia și Arabia Saudită vor mări producția, în timp ce și activitatile extractive din Statele Unite sunt la rândul lor în urcare.

Prețul petrolului WTI, de referință pe piața americană, cu livrare în iulie, este în declin cu 1,71%, la 66,54 dolari pe baril, în timpul tranzacțiilor electronice, relatează MarketWatch.

Vineri, cotația petrolului WTI a coborat cu 4% și a închis la 67,88 dolari pe baril, la bursa din New York. Acesta a fost cel mai redus nivel atins de cel mai activ contract, după data de 1 mai.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cotația petrolului Brent, de referință la bursa din Londra, a scăzut luni cu 1,6%, la 75,19 dolari pe baril, în cursul tranzacțiilor electronice.

În România, prețurile carburanților au cunoscut creșteri constante în ultimele luni, motivele invocate ținând de majorările de prețuri/baril, operate pe piețele internaționale. Cum, de regulă, doar majorările se văd la prețurile noastre de la pompe, nu ne așteptăm acum la scăderile firești, care ar trebui să vină pe fondul tendinței achizițiilor din piață.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...