Cum scăpăm de gândacii de bucătărie? Soluții eficiente de la Coral Impex Ploiești

0
gandaci-bucatarie.jpg

gandaci-bucatarie.jpg

Gandacii de bucatarie ne afecteaza prin prezenta bacteriilor patogene pe care le poseda. Bacteriile patogene, precum si alti agenti patogeni sunt colectati in urma hranirii cu deseuri umane si chiar animale, care raman viabile o lunga perioada de timp.

Ajunsi in casele oamenilor, acestia se plimba peste tot si pot murdari alimentele cu fecale sau alte secretii, facand astfel posibila contaminarea acestora.

Odata consumate, aceste alimente duc la diaree, gastroenterite si infectii intestinale.

Prin expunerea constanta, apare alergia la aceasta specie de gandaci, care implica urticaria si/sau astmul bronsic.

De asemenea, gandacii de bucatarie provoaca si daune materiale,afectand produse de hartie, piele sau bumbac. Acestia le murdaresc cu materii fecale sau cu secretii salivare si exuvii larvare.

CUM COMBATEM GANDACII DE BUCATARIE?

Avand in vedere faptul ca acestia sunt ademeniti de resturi de mancare, sunt necesare masuri de igiena. Trebuie efectuata curatenia in toate camerele si in zonele intunecoase.

Daca acestia tot nu dispar, sau continua sa apara si mai multi, atunci este nevoie sa chemati o echipa de specialisti in dezinsectie.

Echipa Coral Impex va realiza o ESTIMARE GRATUITA, pentru a va putea oferi informatiile necesare cu privire la problema cu care va confruntati.

Pentru informatii, contactati-ne:

E-mail: coralimpex@coralimpex.ro

Telefon: +04 244-517-610 (P)

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău