rompetrol.jpg

La finele lunii iulie 2017, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării și Consiliul Concurenței aprobase tranzacția dintre KazMunayGas și China Energy Company Limited. În prezent,  CEFC Shanghai International, o filială a China CEFC Energy, nu reuşeşte să facă plăţi de obligaţiuni de 2.09 miliarde de yuani (327.3 milioane de dolari).

Potrivit Reuters, este prima dată când societatea a ratat plăţi de obligaţiuni şi urmează îngrijorarea privind capacitatea sa de a-şi achita datoriile din februarie, când s-a anunţat că preşedintele CEFC, Ye Jianming, a fost cercetat pentru presupusele crime economice. 

"Au loc schimbări semnificative în ceea ce priveşte producţia şi operaţiunile emitentului. Compania nu a reuşit să strângă suma necesară şi nu este în măsură să plătească la timp", se arată pe site-ul Casei de Compensare din Shanghai.   Reprezentanţii CEFC Shanghai au declarat că intenţionează să efectueze plăţile la şase luni de la data scadenţei.

continuarea pe adevărul.ro AICI

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

rompetrol.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.