raneti.jpg

Mihai Raneti este fondatorul CyberSwarm, un startup din Ploiești, care a atras investiții de peste un milion de dolari pentru un procesor de cybersecurity, ce poate proteja mașinile autonome.

Potrivit start-up.ro, el a a descoperit lumea digitală într-o sală de internet, la începutul anilor 2000. A învățat să programeze și a fost atras de domeniul securității digitale. 

A fondat startup-ul Cyber Swarm din Ploiești, care realizează un procesor de cybersecurity, ce poate proteja mașinile industriale și mașinile autonome, a primit o investiție de peste un milion de dolari de la investitorul Tim Draper.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Raneti i-a acordat lui Corneliu Eugen Moraru, administratorului paginii de Facebook Iubesc Ploieștii, un scurt interviu despre proiectele sale care vor revoluționa sfera IT-ului la nivel global:


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.