video-sobolanii-se-ajuta-unii-pe-altii-studiu-3571788.jpg

Odată cu venirea primăverii, combaterea rozatoarelor trebuie efectuată de profesioniști, riscul unei invazii în subsolul clădirilor, inclusiv al blocurilor de locuințe, fiind ridicat.

Se știe ca in mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta, se impune efectuarea permanenta de deratizari, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Rozatoarele transmit numeroase boli infecto-contagioase grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Specialiștii Coral recomandă pentru unitatile cu profil alimentar, farmaceutic sau conexe ca deratizarea sa fie efectuata cel putin o data pe luna.

Iar pentru unitati cu alt profil de activitate, asociatii de proprietari s.a., deratizarea trebuie efectuata cel putin trimestrial.

Pentru detalii privind conții și tarife accesați coralimpex.ro sau apelați Telefon/ Fax: + 40 244-517-610
Dispecerat: 0244 / 923; (P)

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.