Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

video-sobolanii-se-ajuta-unii-pe-altii-studiu-3571788.jpg

Odată cu venirea primăverii, combaterea rozatoarelor trebuie efectuată de profesioniști, riscul unei invazii în subsolul clădirilor, inclusiv al blocurilor de locuințe, fiind ridicat.

Se știe ca in mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta, se impune efectuarea permanenta de deratizari, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Rozatoarele transmit numeroase boli infecto-contagioase grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc.

Specialiștii Coral recomandă pentru unitatile cu profil alimentar, farmaceutic sau conexe ca deratizarea sa fie efectuata cel putin o data pe luna.

Iar pentru unitati cu alt profil de activitate, asociatii de proprietari s.a., deratizarea trebuie efectuata cel putin trimestrial.

Pentru detalii privind conții și tarife accesați coralimpex.ro sau apelați Telefon/ Fax: + 40 244-517-610
Dispecerat: 0244 / 923; (P)

 

 


Social
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic de coșmar la Ploiești. FOTO-VIDEO

Ninsoarea abundentă și viscolul fac aproape inutile acțiunile de deszăpezire la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă grea, autoritățile sfătuind șoferii să nu plece la drum decât dacă este...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești