video-sobolanii-se-ajuta-unii-pe-altii-studiu-3571788.jpg

Odată cu venirea primăverii, combaterea rozatoarelor trebuie efectuată de profesioniști, riscul unei invazii în subsolul clădirilor, inclusiv al blocurilor de locuințe, fiind ridicat.

Se știe ca in mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta, se impune efectuarea permanenta de deratizari, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Rozatoarele transmit numeroase boli infecto-contagioase grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele etc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Specialiștii Coral recomandă pentru unitatile cu profil alimentar, farmaceutic sau conexe ca deratizarea sa fie efectuata cel putin o data pe luna.

Iar pentru unitati cu alt profil de activitate, asociatii de proprietari s.a., deratizarea trebuie efectuata cel putin trimestrial.

Pentru detalii privind conții și tarife accesați coralimpex.ro sau apelați Telefon/ Fax: + 40 244-517-610
Dispecerat: 0244 / 923; (P)

 

 


Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...

Administrație
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Căruțele interzise definitiv în Ploiești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că va iniția un proiect de hotărâre prin care căruțele să fie interzise definitiv în Ploiești. În prezent, potrivit unei hotărâri de Consiliu...