dji_0202_copy_56125300.JPG

Dacă în Ploiești mai multe fabrici au fost demolate pentru construcția de supermarket-uri sau blocuri, vezi cazul fostei Prola, un investitor preferă să transforme o fostă fabrică de bere într-un complex rezidențial.

Este vorba de dezvoltatorul lituanian Hanner, care a început transformarea clădirilor de pe terenul fostei fabrici bere Griviţa, din apropierea pasajului Basarab, în spații de locuit și de birouri.

Potrivit economica.net, compania respectivă a cumpărat în 2016 un teren de 11.000 de mp pe care va construi apartamente, spaţii comerciale dar şi birouri. ”Fosta Fabrică implică un grad ridicat de complexitate deoarece include un ansamblu de patru monumente, precum și clădiri noi și multe spații publice", spune Mindaugas Valuckas, reprezentantul companiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul Hanner include cinci clădiri: fosta Mălțărie a fabricii și fosta Orzărie, ambele construite în stil Art Deco, fosta casă Luther și un zid din fostele birouri ale fabricii.


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Litoral 2018. Ghid pentru o vacanță ieftină

Cei care doresc să ajungă la mare, chiar dacă nu au un buget generos, trebuie să țină cont de câteva reguli de bază. Prima ar fi să călătorească în timpul săptămânii, când prețurile de cazare sunt...