dji_0202_copy_56125300.JPG

Dacă în Ploiești mai multe fabrici au fost demolate pentru construcția de supermarket-uri sau blocuri, vezi cazul fostei Prola, un investitor preferă să transforme o fostă fabrică de bere într-un complex rezidențial.

Este vorba de dezvoltatorul lituanian Hanner, care a început transformarea clădirilor de pe terenul fostei fabrici bere Griviţa, din apropierea pasajului Basarab, în spații de locuit și de birouri.

Potrivit economica.net, compania respectivă a cumpărat în 2016 un teren de 11.000 de mp pe care va construi apartamente, spaţii comerciale dar şi birouri. ”Fosta Fabrică implică un grad ridicat de complexitate deoarece include un ansamblu de patru monumente, precum și clădiri noi și multe spații publice", spune Mindaugas Valuckas, reprezentantul companiei.

Proiectul Hanner include cinci clădiri: fosta Mălțărie a fabricii și fosta Orzărie, ambele construite în stil Art Deco, fosta casă Luther și un zid din fostele birouri ale fabricii.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești