Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

dji_0202_copy_56125300.JPG

Dacă în Ploiești mai multe fabrici au fost demolate pentru construcția de supermarket-uri sau blocuri, vezi cazul fostei Prola, un investitor preferă să transforme o fostă fabrică de bere într-un complex rezidențial.

Este vorba de dezvoltatorul lituanian Hanner, care a început transformarea clădirilor de pe terenul fostei fabrici bere Griviţa, din apropierea pasajului Basarab, în spații de locuit și de birouri.

Potrivit economica.net, compania respectivă a cumpărat în 2016 un teren de 11.000 de mp pe care va construi apartamente, spaţii comerciale dar şi birouri. ”Fosta Fabrică implică un grad ridicat de complexitate deoarece include un ansamblu de patru monumente, precum și clădiri noi și multe spații publice", spune Mindaugas Valuckas, reprezentantul companiei.

Proiectul Hanner include cinci clădiri: fosta Mălțărie a fabricii și fosta Orzărie, ambele construite în stil Art Deco, fosta casă Luther și un zid din fostele birouri ale fabricii.


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești