dji_0202_copy_56125300.JPG

Dacă în Ploiești mai multe fabrici au fost demolate pentru construcția de supermarket-uri sau blocuri, vezi cazul fostei Prola, un investitor preferă să transforme o fostă fabrică de bere într-un complex rezidențial.

Este vorba de dezvoltatorul lituanian Hanner, care a început transformarea clădirilor de pe terenul fostei fabrici bere Griviţa, din apropierea pasajului Basarab, în spații de locuit și de birouri.

Potrivit economica.net, compania respectivă a cumpărat în 2016 un teren de 11.000 de mp pe care va construi apartamente, spaţii comerciale dar şi birouri. ”Fosta Fabrică implică un grad ridicat de complexitate deoarece include un ansamblu de patru monumente, precum și clădiri noi și multe spații publice", spune Mindaugas Valuckas, reprezentantul companiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul Hanner include cinci clădiri: fosta Mălțărie a fabricii și fosta Orzărie, ambele construite în stil Art Deco, fosta casă Luther și un zid din fostele birouri ale fabricii.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Atenție șoferi! Radar la ieșirea din Ploiești

Acțiunea polițiștilor se încadrează în campania pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente. Un echipaj al Poliției Rutiere dotat cu radar a fost văzut la ieșirea din Ploiești, pe strada...