fbpx

cine-este-eugen-orlando-teodorovici-propunerea-pentru-ministerul-finantelor-505276.jpg

Guvernul susține că a găsit rezolvarea problemelor care au dus la haos luna trecută, când românii au fost obligaţi să depună declaraţia 600 la Fisc.

Mininstrul Finanţelor susţine că joi avem prima formă a noului formular care va comasa alte cinci, printre care şi Declaraţia 600.

Acesta va fi prezentat în Guvern şi apoi discutat în Comsia de Dialog Social pentru a primi avizul de aprobare. Noul formular va veni şi cu o nouă modalitate de calcul a bazei de impozitare.

„Avem acea ordonanță care are termen până la 15 aprilie, timp în care noi vom propune echipei guvernamentale un nou mecanism astfel încât nimeni să nu fie afectat nici de primul termen de plată, nici de ce mai urmează. Adică toată lumea să stea liniștită. Săptămâna aceasta noi vom definitiva mecanismul respectiv, după aceea începe discuția la nivel de Guvern, iar după aceea începe discuția publică. Cei care au depus nu vor mai depune acum aceste formulare, în cazul în care sumele pe care le-au pus în formularul inițial sunt mai mari decât ce vor estima pe parcurs”, a spus Teodorovici, citat de antena3.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro