dz04MDAmaGFzaD01MjdmOTc5ZWZlMDZkMDZlZjcyNmRkZDZhYjZkNzViNg==.thumb.jpg

Doi tineri au pus bazele unei afaceri unice în România. Ei fabrică ceasuri de mână cu carcasă din lemn de esență exotică.

Ruben Perju și Iosif Harasemiuc, doi tineri din Suceava, au început să fabrice ceasuri de mână, din lemn, din 2015. Ei și-au deschis un atelier la Cluj și au ajuns să livreze ceasurile unice (sunt singurele din lemn, cu o carcasă dintr-o singură bucată, fără şuruburi pe spate). Până acum au fabricat peste 1.500 de ceasuri, din lemnul adus de peste tot din lume, doar esențe exotice, inclusiv ziricote sau verawood, singurul lemn verde.

Potrivit digi24.ro, ceasurile produse la Cluj au ajuns în ţările Golfului, nordice, Canada, Australia, America, Israel și, bineînțeles în România.  ”Ceasurile noastre vin cu safir, cristal safir, ca standard. Mecanismele sunt elveţiene, placate cu aur 5 rubine, pielea este făcută în Italia, avem chiar curele făcute manual. Apoi intervine procesul de creare a ceasului pe care ţi-l faci de la zero, cum vrei tu” spune unul dintre antreprenori.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prețul unui ceas Noah pornește de la 230 de euro și poate depăși 500 de euro, în funcție de combinația de componente (prețuri șid etalii tehnice AICI).