27746914_421968988238287_553257588_o-660x330.jpg

Fostul bar Orizont din Ploiești s-a transformat într-un restaurant unde mâncarea are gust ca la mama acasă, iar prețurile nu dau emoții cardiacilor. Schimbarea se datrează soților Andreea şi Dragoş Podoş Prisnel.

Potrivit publicației prahovaeconomica.eu, soții Prisnel au găsit, se pare, reţeta miraculoasă, iar restaurantul lor, Orizont, are tot timpul clienţi. Situat pe strada Basarabi, în centrul Ploieştiului şi în imediata apropiere a Palatului Administrativ, Restaurantul Orizont are mai mult decât vecinii. Cei doi soţi se implică foarte mult în această afacere şi sunt tot timpul printre clienţi.

„ Reţeta succesului nu este grea. Noi am redus-o la un singur concept. Ne pasă! Ne pasă de calitatea serviciilor oferite, ne pasă de clienţii noştri şi de renumele pe care l-am câştigat în oraş. Noi doi mergem zilnic la cumpărături pentru ca mâncarea să fie proaspătă mereu şi de bună calitate. Eu verific produsele care pleacă spre clienţi aproape de fiecare dată, iar dacă nu sunt eu, asta o face Dragoş sau prietena noastră, Andreea (n.a. Andreea este mai mult decât o angajată şi chiar dacă îţi aduce mâncarea la masă simţi că nu e o ospătăriţă oarecare. Este fosta colegă a Andreei Podoş de la banca în care lucra înainte de „aventura Orizont”). Verific atât produsele din mesele organizate-aniversări în general, cât şi cele care pleacă spre clienţi prin serviciul de catering pe care deocamdată îl livrăm mai ales prietenilor şi cunoştinţelor”, îmi explică Andreea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bucătar cu acte în regulă şi perfecţionare la locul de muncă

La bază, Andreea este economist şi a lucrat mulţi ani într-o bancă. Când şi-a pus în cap să se facă patron de restaurant s-a gândit foarte bine că şi aici, ca în orice meserie, este nevoie de perfecţionare. „Am făcut cursuri de bucătar ca să simt că vorbesc aceeaşi limbă cu angajaţii. Am descoperit pe urmă că-mi şi place să bucătăresc. Cum îţi spuneam, pentru prieteni şi cunoştinţe, facem pachete pentru petrecerile lor de acasă. Nu ai chef să găteşti, dar ştii că vei avea musafiri? Noi facem pentru tine preparate reci şi calde. Un astfel de platou din care pot mânca 4 persoane costă 100 de lei şi oamenii au fost chiar încântaţi. Aperitivele le pregătesc chiar eu-rulouri la care migălesc mult, dar îmi place, baghete combinate cu roşii şi specialităţi de brânză, castravete frumos decupat în care pun cu poşul pastă de brânză preparată de mine şi multe altele. Multă atenţie acord şi decorării platoului pentru că pe oricine încântă să vadă culoare multă şi formă”. Citește articolul integral pe prahovaeconomica.eu

 

Galerie FOTO (sursa: prahovaeconomica.eu)

27746529_1776943672339718_2128736590_o-225x300.jpg

27785193_1776944695672949_865535497_o-300x300.jpg

27787235_1776943685673050_1362574965_o-300x225.jpg

19366536_1533557900011631_1983871581248395312_n-300x300.jpg

27786252_1776943695673049_1260028056_o-300x225.jpg

27747312_1776944752339610_165434476_o-300x300.jpg


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Litoral 2018. Ghid pentru o vacanță ieftină

Cei care doresc să ajungă la mare, chiar dacă nu au un buget generos, trebuie să țină cont de câteva reguli de bază. Prima ar fi să călătorească în timpul săptămânii, când prețurile de cazare sunt...