bani-ghiseu-banca.jpg

Clienții băncilor, cazinourilor sau agențiilor de pariuri vor fi obligați să justifice proveniența banilor din conturi.

Măsura se aplică în urma unei directive europene împotriva spălării banilor intrată în vigoare în acest an. Potrivit Știrilor Pro TV, toate băncile şi firmele de jocuri de noroc sunt obligate să verifice şi să raporteze tranzacţiile mai mari de 10.000 de euro. 

Dacă operaţiunea pare suspectă, băncile sau anumite firme le pot cere clienţilor să dovedească provenienţa sumelor tranzacţionate, iar titularii pot fi acuzaţi printre altele de evaziune fiscală sau spălare de bani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unul dintre cei afectați de măsură este și Mircea Badea. Vedeta Antenei 3 și-a închis contul de la Unibet după ce a fost notificat să menționeze sursa banilor folosiți la pariurile sportive (detalii AICI)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 23 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Ce avere a lăsat în urmă Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit duminică, 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani, tânăr, așa cum se gândise de multe ori că se va întâmpla. Ilie Balaci a lăsat în urmă o avere impresionantă. Ilie Balaci a murit...

h-p-970x250.png