fbpx

liberar_34433400.jpg

Compania de stat din Prahova care a raportat cel mai mare profit anul trecut le-a dat angajaților o mini-vacanță.

Este vorba de societatea de transport produse petroliere Conpet Ploiești, ai cărei angajați vor reveni la serviciu abia joia viitoare, pe 25 ianuarie. De ce a fost luată această decizie?

Prin contractul colectiv de muncă, 22 ianuarie este zi liberă pentru că atunci se sărbătorește înființarea companiei, iar 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, este nelucrătoare prin lege. Astfel, angajații au fost de acord să își ia o zi de concediu pe 23 ianuarie, ca să facă punte între cele două libere.

Potrivit profit.ro, transportatorul de țiței prin conducte Conpet a realizat  în primele 3 trimestre o cifră de afaceri de 282,51 milioane lei, doar marginal sub cea din perioada similară a anului trecut, iar profitul net a urcat cu 11%, la 63 milioane de lei, deși veniturile au rămas relativ constante, la 202 milioane lei. Conpet este listată la cota Bursei de Valori București, având ca acționar majoritar statul roman, prin Ministerul Energiei, cu o participație de 58,71% din titluri.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Pieton lovit pe trecere la Florești

Luni dimineață s-a produs un accident rutier pe o stradă din comuna Florești, județul Prahova. Din primele cercetări, se pare că un tânăr de 17 ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Victima...