liberar_34433400.jpg

Compania de stat din Prahova care a raportat cel mai mare profit anul trecut le-a dat angajaților o mini-vacanță.

Este vorba de societatea de transport produse petroliere Conpet Ploiești, ai cărei angajați vor reveni la serviciu abia joia viitoare, pe 25 ianuarie. De ce a fost luată această decizie?

Prin contractul colectiv de muncă, 22 ianuarie este zi liberă pentru că atunci se sărbătorește înființarea companiei, iar 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, este nelucrătoare prin lege. Astfel, angajații au fost de acord să își ia o zi de concediu pe 23 ianuarie, ca să facă punte între cele două libere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit profit.ro, transportatorul de țiței prin conducte Conpet a realizat  în primele 3 trimestre o cifră de afaceri de 282,51 milioane lei, doar marginal sub cea din perioada similară a anului trecut, iar profitul net a urcat cu 11%, la 63 milioane de lei, deși veniturile au rămas relativ constante, la 202 milioane lei. Conpet este listată la cota Bursei de Valori București, având ca acționar majoritar statul roman, prin Ministerul Energiei, cu o participație de 58,71% din titluri.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 15 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Casă distrusă de explozie la Gornet Cuib

O acumulare de gaze a provocat o explozie, care a dus la distrugerea unei case în localitatea prahoveană Gornet Cuib. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, explozia nu a...