Dobanda-IFN-de-62000-1.jpg

Unde este BNR? Împrumuți 500 de lei și ai de dat înapoi 311.450 lei!

Un român care a contractat un credit de la IFN-ul HORA Credit a fost obligat să plătească o dobândă DAE calculată la 62.290%. Practic, la 100 de lei împrumutați, clientul a fost obligat prin contract să achite în total suma de 67.000 de euro. Avocatul care l-a reprezentat în procesul deschis IFN-ului respectiv a dezvăluit contractul care conține clauze aiuritoare.

"Asa ceva va asigur ca nu ati mai vazut. Dobanda la IFN de 62290% - Adica iei 100 de euro si ai de dat 67000 de euro. Sigur, tot tacamul, cu dobanzi penalizatoare ilegale si comisioane de tot felul. Tind asa sa cred ca lucrurile din sistemul ferm supravegheat de catre BNR nu se vor mai face niciodata "bine". Sigur, mai mult decat vedeti cu propriile simturi nu am sa va spun fiindca nu ai ce sa spui in fata unei asemenea grozavii. Merita macar sa ajunga informatia asta din Bucuresti pana sus unde agatam harta in cui, poate se trezesc cu totii sa nu faca o asemenea greseala", a scris avocatul Cuculis, citat de observator.tv.

Dobanda-IFN-de-62000-1.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.