softrans_12561600.jpg

Compania Softans scumpește cu 15% biletele la cursele Interregio începând cu 10 decembrie.

Compania explică majorarea tarifelor prin reducerea şi întârzierea decontărilor subvenţiilor de la stat, precum şi majorarea salariilor de la compania concurentă CFR Călători, care pune presiune pe cheltuielile cu angajaţii proprii.

”Chiar şi în aceste condiţii, însă, Softrans continuă să ofere cele mai scăzute tarife de pe piaţa transportului feroviar de călători din România", menţionează compania pe pagina sa de Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În Prahova, Softrans operează pe cursa București-Ploiești-Brașov.

Detalii pe economica.net


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.