conpet.jpg

Liviu Ilași a fost înlocuit din funcția de director al Conpet.

Consiliul de Administrație al transportatorului național de țiței Conpet l-a numit în ședința de marți pe Dan – Silviu Baciu în funcția de director general provizoriu, începând de miercuri, cu un mandat pe o perioadă de patru luni, până la 6 aprilie 2018, ”delegându-i conducerea societății în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu Actul Constitutiv”, arată un comunicat al societății.

Baciu este director al Direcției de Dezvoltare Mentenanță din cadrul Conpet.

Citește mai mult pe profit.ro


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.