IMG_20170822_172055.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat reclamația unui ploieștean privind un pericol de pe strada Lupeni, Primăria Ploiești susține că zona reprezintă șantierul unui bloc cu cinci etaje, iar cetățenii aveau posibilitatea să-și manifeste nemulțumirile la dezbaterea publică pentru Planul Urbanistic Zonal.

Sesizarea cititorului:

”Pe strada Lupeni din Ploiești a fost îngrădit un teren pe care ar fi trebuit să înceapă un șantier. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă gardul, din tablă, s-a deteriorat fiind un  pericol pentru pietonii  care circulă pe trotuarul din zonă. Rugăm Primăria Ploiești să ia măsuri până la producerea unui accident!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La solicitarea observatorulph.ro pentru un punct de vedere, conducerea Primăriei Ploiești a transmis că în zonă se va construi un bloc cu cinci etaje.

Este încă un proiect imobiliar care apare într-o zonă aflată la limita dintre o zonă de case și cea de blocuri. Observatorulph.ro a ublicat mai multe articole pe tema construcției de blocuri în zone de case. Astfel de proiecte sunt profitabile pentru dezvoltatorii imobiliari, prețul unui apartament cu două camere în astfel de blocuri variind între 55.000 și 65.000 de euro, în timp ce un apartament cu 3 camere se vinde chiar și cu 100.000 de euro.

Reamintim că la Ploiești, prin HCL 327/2003, au fost ridicate restricțiile de eliberare a autorizațiilor pentru construire de locuințe. Observatorulph.ro a descris recent această situație aici: Fenomen revoltător în Ploiești: blocuri în cartiere de case.

În ceea ce privește disconfortul creat de șantier, Municipalitatea le reproșează locuitorilor că nu au reacționat la momentul oportun:

adresa-primarie-bloc-lupeni.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg