Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

murfatlar_depozit_820x450.jpg

11.000 de sticle cu vin, unele vechi de zeci de ani, îşi cauta stăpân. Licorile au fost puse sub sechestru de Fisc, care are de recuperat de la staţiunea de cercetare de la Murfatlar peste un milion şi jumătate de lei.

Cea mai scumpă sticlă de vin este un Pinot Gris, din 1950, care se vinde cu 200 de euro. La prima licitaţie nu a venit însă niciun cumpărător.

Cele 11.000 de sticle sunt păstrate, sub cheie, în cramele staţiunii de cercetare de la Murfatlar. Multe au fost medaliate cu aur la concursuri internaţionale după ce degustători profesionişti le-au apreciat tăria şi savoarea.

Cele mai vechi vinuri scoase la licitaţie sunt din anul 1950. Vorbim despre 31 de sticle de Chardonay şi 22 de sticle de Pinot gri. O singură sticlă a fost evaluată de ANAF la 200 de euro, însă valoarea pe piaţă pentru colecţionari poate ajunge chiar şi la 500 de euro.

Citește continuarea pe stirileprotv.ro


Social
  • Joi, 15 Martie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Vacanță de primăvară prelungită pentru elevi

Elevii vor avea o vacanță de primăvară mai mare față de anii trecuți. Și angajații se vor bucura de o zi liberă în plus de Paște. Astfel, elevii vor intra în vacanță pe 31 martie și se vor întoarce la...

Eveniment
  • Miercuri, 14 Martie 2018
  • De Marius Nica

Se deschide un nou magazin la Ploiești

După ce a vândut rețeaua Praktiker britanicilor de la Kingfisher, care dețin lanțul Brico Depot, omul de afaceri turc Omer Susli va deschide la Ploiești un magazin  sub brandul Homelux. Potrivit...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești