aboneaza-te la ziarul fara reclame

10-augustin-oancea-2-sm.jpg

Compania Tinmar din Câmpina, controlată de Augustin Oancea, figurează în topul celor mai mari din România, având o cifră de afaceri de 2,3 miliarde de lei. Firma prahoveană vinde cel mai ieftin  curent electric pentru populație.

Pe primul loc în acest top, potrivit zf.ro, se situează lanțul de magazine Dedeman, prezent și la Ploiești, cu o cifră de afaceri de 5,2 miliarde de lei.

Urmează RCS&RDS, controlat de Zoltan Teszari, retailer-ul Altex al lui Dan Ostahie și Fildas Trading, controlat de Anca Vlad.

Într-un interviu acordat sursei citate, Augustin Oancea, cel mai puternic antreprenor din energie, declara ca țintă de abonați pentru furnizarea de curent electric peste 3 milioane de consumatori casnici.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Eu sunt inginer ca pregătire academică, dar specializarea mea este comerţul. Am înce­put să fac comerţ din tim­pul facultăţii, prima afa­cere fiind cu încălţă­min­te şi obiecte vesti­men­tare. Aveam maga­zine pe toată Valea Pra­hovei.“, a spus Oancea.

Potrivit comparatorului de tarife de pe site-ul ANRE, în zona Muntenia Nord, din care face parte și județul Prahova, Tinmar Energy are cea mai bună ofertă, cu un preţ de 0,476 lei/KWh, cu 21,8% sub cea a Electrica Muntenia Nord. 


Eveniment
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Pieton lovit de mașină în Câmpina

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs vineri în jurul prânzului în Câmpina.  Potrivit IJP Prahova, accidentul s-a produs pe strada Republicii, în zona Pieței Centrale, unde o...