avion-cessna-de-vanzare.jpg

Mai multe bunuri indisponibilizate in proceduri judiciare penale, intre care o aeronava CESSNA, 237 de autoturisme, patru ATV-uri, o autoutilitara, o cisterna, dar si electrocasnice si imbracaminte, vor fi scoase la licitatie de Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), potrivit incont.stirileprotv.ro.

 

În prima jumătate a anului 2017, Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a fost sesizată cu solicitări privind valorificarea următoarelor bunuri mobile: o aeronavă CESSNA, 237 de autoturisme, 4 autovehicule tip ATV, autoutilitară IVECO MAGIRUS (autotractor), cisternă semiremorcă, produse electronice și electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, 24,17 m3 material lemnos, 40 de containere cu role de tablă şi 43,13 tone minereu de mangan.  

Toate aceste bunuri se află în procedurile legale de evaluare, urmând organizarea licitațiilor publice.

În conformitate cu prevederile art. 29 alin (1) din Legea 318/2015, din dispoziţia procurorului, a judecătorului de drepturi şi libertăţi sau a instanţei de judecată, ANABI procedează la valorificarea de îndată a bunurilor mobile sechestrate, în cazurile prevăzute de art. 2521 din Codul de Procedură Penală.  

 

Principiile după care se desfăşoară activitatea Agenţiei sunt legalitatea, confidenţialitatea, integritatea, autonomia operaţională, celeritatea, eficienţa şi respectarea drepturilor şi intereselor legitime ale proprietarilor, ale titularilor altor drepturi asupra bunurilor şi ale terţilor (Art. 5. – Legea 318/2015)

Informații suplimentare privind aceste demersuri pot fi găsite aici: - portalul Agenției: anabi.just.ro (secțiunea licitații publice); 
- e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.