1e6a90ec1f25564654b093c54a8ddd7e_XL.jpg

Unul dintre efectele mai puțin anticipate ale deschiderii podului peste calea ferată de la Vest este acela al creșterii semnificative a valorii terenurilor din Strejnic. Această adevărată explozie a prețurilor a luat prin surprindere inclusiv agențiile imobiliare care operează pe piața ploieșteană.

 

Creșterea poate fi remarcată inclusiv pe site-urile de mică pubicitate cum ar fi olx.ro sau lajumatate.ro unde prețul minim al unui metru pătrat de teren Super-oportunitate: 10 euro/mp. Contact: 0721.264.215 intravilan în satul Strejnic a ajuns la 15 euro în condițiile în care, în primăvară, nu depășea 7,5 euro – 8 euro/mp.

”Ne așteptam ca inaugurarea podului să ducă la o creștere a prețurilor imobilelor și terenurilor Super-oportunitate: 10 euro/mp. Contact: 0721.264.215 din zona Strejnic însă nu atât de spectaculoasă. În special la terenuri asistăm în unele zone decât la valori mai mari de trei, patru ori decât acum două sau trei luni”, ne-a declarat reprezentantul unei agenții imobiliare care nu a dorit să-și decline identitatea.

 

Conform acestuia, se constată un interes major pentru zonă din partea agenților economic, aceștia fiind atrași de accesul facil la infrastructura rutieră și utilități.