penny_market_card_0.jpg

Ploieștenii își vor putea face cumpărăturile în două noi magazine, care se deschid în următoarea săptămână în zonele Vest și Nord.

 

Dacă ieri am publicat informația potrivit căreia fostul magazin Billa se va redeschide joi, 29 iunie, sub sigla Carrefour Market, astăzi vă informăm că în locul fostului magazin XXL Mega Discount se va deschide un Penny Market. Inaugurarea este programată pentru miercuri, 5 iulie, de la ora 7:00 A.M.

XXL Mega Discount a funcționat în locul fostului Interex, unul dintre primele supermarket-uri deschise în Ploiești la începutul anilor 2000 și a fost închis pe 31 decembrie 2016. 

 

Surse din zona economică susțin că lângă viitorul Penny Market va fi amenajat și primul magazin de mobilă Jysk din Prahova. Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții Jysk România au declarat cu ceva timp în urmă: "Suntem în discuții pentru deschiderea unui magazin JYSK în Ploiești, dar nu am semnat încă un contract cu proprietarii. Sperăm că vom deschide un magazin în Ploiești cât mai curând"

 

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...