Shonduras-White-Fidget-Spinner.jpg

Nu e deloc simplu sa dai lovitura in afaceri cu o jucarie virala. Antreprenorii care au reusit insa, au facut-o –cum am auzit pe la unii – “big time”. Adica s-au imbogatit de-a binelea. Doamnelor si domnilor (parinti) va prezint “Fidget Cube” cu varul sau si mai popular “Fidget Spinner”. Intr-o traducere libera ar suna “jucaria degetelor nelinistite”. Am ales acest studiu de caz ca sa vedem rapid cum se fac banii…gramada!

Trebuie sa va fac o marturisire,oarecum, jenanta: copil fiind, obisnuiam sa chinui intre degete o bucatica rupta dintr-un miez de paine cu care ma jucam minute in sir. Cand ma surprindea, mama ma dojenea parinteste cu ceva de genul : “Nu-i frumos, mama!” si ma grabea sa arunc rapid “chestia aia”!

In anii copilariei mele (’70) parintii – romani, cel putin – treceau rapid cu vederea ceea ce in anii de mai tarziu, psihologii aveau deja sa identifice drept “stari anxioase”, "nelinisti" ori chiar "indicii de ADHD", la pustii si pustoaicele care aveau mancarici la degete. Oricum, nu despre anxietati copilaroase/copilaresti scriu aici, ci despre cum mici gesturi observate la copii pot genera mari afaceri de succes. Asta daca te misti repede!
Citește articolul integral pe startupcafe.ro