Start-up-Nation-650x435.jpg

Vreţi să ştiţi dacă sunteţi eligibili pentru a primi  200.000 lei nerambursabili de la stat prin Programul “Start-up Nation – Romania”?

“Am auzit destui oameni spunând că şi-ar fi deschis de mult timp o afacere dacă ar fi avut ceva bani cu care să pornească la drum. Prin Programul “Start-up Nation – Romania”, firmele nou înfiinţate pot primi un ajutor nerambursabil de până la 200.000 lei (aproximativ 44.000 Euro). Din contactele pe care le-am avut cu persoane interesate, se pare că este vorba de cel mai stimulativ program de deschidere de noi afaceri în ţara noastră din ultimii 25 de ani.”, a declarat Andreea Kohalmi, general manager la Commonwealth Consulting, una dintre companiile de consultanţă care îi ajută pe cei interesaţi să acceseze finanţări guvernamentale şi europene.

 

În Programul “Start-up Nation - Romania”, sunt eligibile firmele înființate după 30 ianuarie 2017 care crează minim un loc de muncă şi îl menţin cel puţin doi ani. Domeniile de activitate cele mai bine cotate sunt IT, producție, industrii creative (sănătate și educație), servicii și comerț.

“Statul s-a gândit şi la cei care nu au experienţă în scrierea şi implementarea proiectelor, astfel că, în cadrul Programului “Start-up Nation – Romania”, cheltuiala cu consultanţa este eligibilă - în limita a 8000 de lei. Firma noastră de consultanţă, de exemplu, verifică gratuit eligibilitatea aplicanţilor, după care, pe bugetul de consultanţă din program, îi ajută pe potenţialii beneficiari la scrierea şi implementarea proiectelor. Din perspectiva experienţei mele de peste 7 ani în scrierea şi implementarea de proiecte finanţate din fonduri europene şi guvernamentale, dacă vreţi să vă deschideţi o mică afacere, e cel mai bun moment să porniţi la drum!”, a mai spus Andreea Kohalmi.

Verifică dacă ești eligibil completând gratuit următorul chestionar:

 Vreau sa obtin finantare prin programul Start-Up Nation!