casa-rotaru-licitatie.jpg

Un alt hotel restaurant cunoscut în Ploiești și Prahova este scos la licitație. Procedura are un preț de pornire de peste jumătate de milion de euro. 

 

Potrivit executari.com, hotelul restaurant Casa Rotaru din zona Oborului este scos la licitație, procedura pornind de la un preț de 508 132 de euro ( 2.312.000 lei).

Hotel restaurant renumit în Ploiești scos la licitație

 

Proprietatea evaluată este situată în zona periferică a municipiului Ploiești, la intersecția străzii Oborului cu strada Gârlei.

Este compusă din terenul în suprafață de 697 mp cu front stradal de circa 48 ml la strada Oborului și construcția edificată pe acest teren : Hotel + restaurant.

Conform Autorizatiei de construire și Procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor, imobilul are regim de înălțime D+P+1E+M1+M2 . În realitate și în Planul de Amplasament și delimitare a Imobilului, imobilul are regim de înălțime D+P+1E+M1+M2+M3. 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...