lems prahova

Retailerul de mobilier Lem’s, care comercializează mobilierul produs în fabrica Lemet din Brebu, judeţul Prahova, un business integrat fondat de antreprenorul român Alexandru Rizea, a ajuns la afaceri de 76 mil. lei (circa 17 mil. euro) în primele trei luni ale anului, în creştere cu 3% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Reducerile şi soluţiile de finanţare oferite, precum şi introducerea de noi produse în portofoliu au fost principalii factori care au dus la această creştere, potrivit repre­zentanţilor companiei.

„Numai anul trecut aproximativ 40% din clienţi au revenit în magazinele Lem’s. (...) Clientul român caută întotdeauna ceva nou, inedit, dar şi la un preţ cât mai bun, astfel încât să îşi poată schimba fără nicio problemă mobila o dată la 5-7 ani pentru că vrea altceva”, a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al Lem’s.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: zf.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.