cozi finante impozite3

Ploieștenii s-a trezit pe ultima sută de metri să plătească taxele și impozitele locale astfel încât sa beneficieze de bonificația de 10% pentru plata integrala a dărilor la bugetul local.

 

Marți dimineața, la sediul SPFL Ploiești, de pe Bulevardul Independenței, cozile formate erau pe două-trei rânduri. De frică să nu cumva să rateze acordarea bonificației de 10% oamenii s-au așezat la rând înarmându-se cu multă răbdare.

La finele lunii februarie peste 34.000 de ploieșteni figurau în evidența SPFL ca beneficiari de bonificație de 10% la plata integrală a taxelor și impozitelor locale.

 

”S-a creat aglomerație la plata taxelor și impozitelor pentru a beneficia de bonificație”, a susținut Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiești.

Mulți ploieșteni s-au ingrămădit la SPFL pentru că au primit în cutiile poștale înștiințări cu privire la sumele datorate la bugetul local, dar și cu facilitățile de care pot beneficia.

cozi finante impozite3

cozi finante impozite3

cozi finante impozite3

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...