3724.jpg

Vadim Vorobiev, președintele Consiliului de Supraveghere al Petrotel Ploiești, companie controlată de grupul rus Lukoil, și-a dat recent demisia și urmează să fie înlocuit în funcție de directorul general al unei rafinării a Lukoil din Republica Komi din Munții Urali, parte a Federației Ruse.

 

Citește și Rafinria Petrotel Lukoil intră în revizie tehnică

Vorobiev a fost avansat anul acesta în cadrul top-managementului grupului Lukoil, de la poziția de vicepreședinte responsabil cu rafinarea, procesarea gazelor și petrochimie la cea de vicepreședinte senior însărcinat cu vânzările și aprovizionarea. El deținea funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere al Petrotel Lukoil din mai anul trecut.

 

Vorobiev va fi înlocuit în funcția de administrator al rafinăriei Petrotel Ploiești de către Rustem Gimaletdinov, în vârstă de 39 de ani. Noul administrator va primi, în cursul acestui an, o remunerație netă de 1.500 de dolari pe lună.
Citește articolul complet pe profit.ro

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...