ifuse

BAT va muta în primăvara lui 2017 producţia pentru Neopods, capsulele glo Ifuse, la fabrica din Ploieşti. Investiţia producătorului pe plan local va ajunge anul acesta la 21 de milioane de euro.

 

Producătorul de ţigarete British American Tobacco, proprietarul brandurilor  KENT, Dunhill sau Vogue va muta  în primăvara lui 2017 producţia pentru Neopods, capsulele glo Ifuse, din Marea Britanie la fabrica sa din Ploieşti, urmare a unei cereri în creștere pentru aceste produse, informează un comunicat al companiei.

Mutarea va presupune o investiţie de 21 de milioane de euro anul acesta, sumă care se adaugă celor 250 milioane de euro deja investite în această unitate de producţie încă de la începuturile ei, în 1997. De asemenea, pentru următorii cinci ani, producătorul are un plan de investiţii de 100 de milioane de euro. 

 

Citește continuarea pe economica.net.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...