flori hale2

Polițiștii Secției nr. 1 Ploiești au continuat acțiunile în zona Halelor Centrale, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale pe linie de comerţ, precum și pentru prevenirea infracțiunilor de furt din buzunare și din societăți comerciale. 

 

Au fost verificate 45 de societăți comerciale și 12 producători agricoli și au fost  aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.485 lei.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea confiscării, bunuri, respectiv mărțișoare și flori, în valoare de 4.083 lei, 

 

Totodată polițiștii Secției nr. 3 Ploiești au desfășurat o acțiune similară în zona Pieței Aurora Vest, în cadrul căreia au verificat 24 de societăți comerciale și au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.280 lei.

Totodată, au fost depistați 3 comercianți care ofereau spre vânzare mărțișoare inscripționate cu mărci protejate fără a deține certificat de conformitate eliberat de producător, în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală.

Bunurile respective au fost, de asemenea, ridicate în vederea cercetărilor.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...