kaufland-casier.jpg

În 2017, Kaufland îşi continuă expansiunea, urmând să deschidă 6 noi magazine în România şi are în plan să angajeze peste 600 de persoane.

 

Cele peste 600 de joburi vor viza atât persoane cu experienţă, cât şi juniori şi studenţi. Printre posturile deschise de către retailerul german se numără posturi de lucrător comercial, şef schimb, manager adjunct de magazin sau chiar manager de magazin, iar salariile oferite sunt peste media pieţei.

Citește și Grila de salarizare din rețeaua Lidl. Se anunță angajări masive

 

Recent, Kaufland România a anunţat decizia de a creşte salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la suma de 2.000 lei brut, cu tichete de masă incluse. În funcţie de vechime, salariul unui lucrător comercial poate ajunge chiar şi până la suma de 3.800 lei brut.

Citește articolul integral pe ECONOMICA.net 

La Ploiești, Kaufland angajează în aceste zile Inspector exploatare poștală, Asistent Manager, Electrician, Manipulant marfă, Operator cu supravegherea și verificarea tehnică a instalaţiilor (RSVTI), Îngrijitor, Şef Departament Operativ (aplică AICI)           

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...