supermarket-alimente.jpg

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat vineri ca a fost constituit un colectiv de munca format din reprezentati ai Ministerului, Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si ai Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor pentru depistarea eventualului dublu standard in privinta calitatii alimentelor produse in Vestul Europei.

 "Am inceput astazi, am discutat cu colegii de la ANPC, ANSVSA sa vedem cum, concret, depistam, daca este cazul, situatia dublului standard. Aici trebuie sa fim, pe de o parte, si echilibrati in afirmatii si extrem de atenti la ce se intampla pe piata. Motiv pentru care astazi, un colectiv de la Ministerul Agriculturii, ANSVSA si ANPC isi stabilesc modul de lucru concret pentru a depista daca exista o astfel de situatie in Romania", a declarat ministrul Daea.

Reamintim ca mai multe state est-europene, printre care Ungaria, Cehia si Slovacia, au reclamat la Bruxelles existenta unor standarde duble ale companiilor care produc marfuri livrate atat in Estul, cat si in Vestul UE.
sursa: hotnews.ro