licitatia.ro imagine

In anul 2016, in luna noiembrie, numarul licitatiilor din judetul Prahova a crescut considerabil.

Pe judetul Prahova, in aceasta luna au fost monitorizate 392 licitatii, in timp ce in aceeasi perioada a anului trecut au fost monitorizate 159.

 

Licitatiile cu cea mai mare valoare, fac parte din urmatoarele domenii:

Pe domeniul Licitatii Deszapezire, licitatia cu cea mai mare valoare, 32.623.263,88 RON + TVA, a fost organizata de catre Consiliul Judetean Prahova, pentru Intretinerea curenta a drumurilor judetene pe timp de iarna, pe perioada 2016-2019.

Din domeniul Licitatii Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie, licitatia cu valoarea estimata la 27.908.000 RON + TVA a fost organizata de catre SpitalulJudetean de Urgenta Ploiesti, pentru achizitia de dezinfectante, insecticide si antiseptice.

Pe domeniul Licitatii Lucrari Electrice, Filiala de Distributie a Energiei Electrice - Electrica Distributie Muntenia Nord S.A. a organizat o licitatie pentru lucrari la Sistemul de automatizare a distributiei prin linii electrice aeriene de medie tensiune in sucursalele de distributie, in valoare de 20.526.681 RON +TVA .

Puteti primi toate informatiile legate de aceste licitatii la care inca puteti participa, plus multe altele, doar cu un simplu abonament la site-ul nostru .

Licitatia.ro – este lider pe piata monitorizariii licitatiilor publice din Romania. Zilnic monitorizam licitatiile publice din peste 500 de surse, precum: SEAP, MO, BRM, PRESA, Licitatii cu Fonduri Europene, site-uri private si trimitem alerte pe e-mail cu licitatiile atent selectate.

Pentru a fi cel mai bun trebuie sa te informezi de pe LICITATIA.RO. (P)