hmH&M deschide joi, 24 noiembrie, la ora 10:00, cel de-al treilea magazin din Ploiești, la Galeriile Comerciale Winmarkt din centrul orașului.

Va fi cel mai mare magazin ca suprafață din oraș, H&M având alte două locații în Afi Palace Ploiești și Ploiești Shopping City.

H&M a vândut în medie, prin fiecare magazin, articole în valoare de 1,2 milioane de euro în primul trimestru al acestui an,  cu 50% mai mari decât în Cehia şi cu 70% peste cele din Polonia, potrivit zf.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În 2017, la Ploiești se va deschide un nou magazin, în locul XXL Megadiscount (detalii AICI)

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...