jysk

Magazinul XXL din Ploiești se va închide pe 31 decembrie, în locul său urmând să fie amenajate alte două unități comerciale.

 

Este vorba de Penny Market, dar și de cunoscutul magazin de mobilă Jysk.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții Jysk România au declarat: "Suntem în discuții pentru deschiderea unui magazin JYSK în Ploiești, dar nu am semnat încă un contract cu proprietarii. Sperăm că vom deschide un magazin în Ploiești cât mai curând".

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în peste 35 de țări, cu peste 2100 de magazine, majoritatea în țări europene.

 

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea, în prezent având 39 de unități.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...