vila ploiesti

După anii ’90 dorința românilor de a avea un “confort sporit” a început să fie din ce în ce mai mare.

 

Dacă la capitolul mașini au apărut foarte multe posibilități mai ales din zona “second hand”, la capitolul locuințe nu erau decât două variante – apartamente cu suprafețe ceva mai mari față de celebrele “cutii de chibrituri” sau case pe pământ.

O casă pe pământ cu o suprafață de 200 – 250 de mp utili și o suprafață de curte unde să poți face un grătar sau să îți lași cățelul liber este idealul pentru orice familie.   

Aceasta a fost și concluzia de la care a pornit firma Triumf Construct în dezvoltarea cartierului Eden din Ploiești  (strada Găgeni – lângă Spitalul Județean),  care a dezvoltat pentru ploieșteni trei tipuri de case cu suprafețe construite cuprinse între 270 de mp și 320 mp și suprafețe utile de la 215 mp si 260 de mp, dispuși în regim de înălțime, parter, etaj și mansardă, și cu suprafețe de teren cuprinse între 170 mp și 360 mp.

 

Cele trei tipuri de case sunt gândite să acopere nevoile de spațiu ale oricărui tip de familie, de la familiile de două persoane până la familiile cu 5-6 membri, fiecare locuință având pe etaj spațiu pentru trei dormitoare, iar mansarda locuibilă poate fi împărțită pentru minim alte două camere.

Casele din cartierul Eden sunt construite în sistem individual, duplex (cu un perete comun) și înșiruit cu doi pereți comuni, fiecare variantă având o mulțime de avantaje date de valoare sumei alocate pentru achiziție.

Cea mai accesibilă dintre ele este vila Anemona cu o suprafață construită de 270 de mp și o suprafață utilă de peste 215 mp. Casa este la gri în exterior și rosu în interior prețul în varianta de achiziție cu plată integrală fiind de 48.000 de euro + tva 5% sau de 55 000 de  euro în varianta cu plată în rate pe durata a trei ani de zile și un avans de 30% din valoare.

 

Celelalte două  tipuri de locuințe au suprafețe construite de 320 de mp și suprafețe utile de aproximativ 260 de mp, diferența dintre ele fiind dată de faptul că vila Azaleea cuplată are un perete comun.

Prețul pentru vila Azaleea cuplată este de 68.000 de euro + tva 5%, iar pentru vila Azaleea individuală de 89.000 de euro + tva 5% pentru varianta cu plată integrală.

Dacă până în acest an o problemă a cartierului a fost lipsa utilităților, în această vară a fost dată în folosință rețeua de apă și canalizare urmând ca cel mai târziu în luna aprilie să fie funcționale și rețelele de gaz și electrica. Pentru utilități, cei care vor achiziționa o locuință în cadrul cartierului Eden, vor trebui să achite suma de 5.500 de euro + tva.

 

În cadrul cartierului Eden sunt disponibile și loturi de teren pentru construcția de case, prețul pe mp începând de la 70 de euro pe mp.

Pentru mai multe detalii cei interesați sunt așteptați în cadrul cartierului de luni până vineri pe tronsonul 10.00 – 19.00, iar sâmbătă de la ora 10.00 – 14.00 sau să acceseze site-ul www.triumfconstruct.ro

Detalii se pot primi și la telefonul: 0742 224 509 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

P