AFI Ploiesti Strabucks

AFI Palace Ploiești anunță că deschiderea Starbucks va avea loc pe data de 28 octombrie 2016 și nu pe 25 octombrie, cum fusese programată inițial.

 

Noua cafenea din centrul comercial este prima pe care brandul Starbucks o deschide în județul Prahova si va fi amplasată la parterul mallului.

Noua locație are un design elegant, unic, cu o grafică ce prezintă traseul de evoluție al cafelei, de la selecția atentă a celor mai pure boabe culese din copacii Coffea Arrabica, la prăjirea și pregătirea cafelei pentru a oferi o experiență deosebită. Odată cu deschiderea Starbucks în AFI Palace Ploiești clienții centrului comercial vor avea parte de multe surprize în noua locație.

În România, Starbucks operează prin AmRest și a intrat pe piața românească în 2007. În prezent există deja 23 de cafenele Starbucks în țară, dintre care 14 în București, două în Iași, Timișoara și Constanța și câte una în  Cluj - Napoca, Brașov și Craiova. 

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...