semafor defect

După ce observatorulph.ro a publicat articolul "Haos în intersecția Cioceanu. Explicația primăriei", reprezentanții firmei UIT au transmis următorul punct de vedere:

 

-          Intersecția Torcători cu Mărășești este inclusă în contractul de service pe care societatea UTI Grup îl are cu Primăria Ploiești, însă nu este o intersecție modernizată recent, echipamentele cu care aceasta este dotată fiind foarte vechi. Conform procesului verbal de constatare din intersecția menționată, semnat de reprezentanții Primăriei, defecțiunea s-a produs datorită ploii. S-a constatat o forțare a ușii automatului, ceea ce a permis pătrunderea apei în interior și defectarea componentei.

Cum se circulă în zona Cioceanu fără semafor VIDEO

 

-          Deoarece contractul de service între Primărie și firma noastră nu include înlocuiri de piese, Primăria trebuie să ne transmită o comandă pentru înlocuirea componentei.

-          Este falsă informația potrivit căreia compania noastră nu poate remedia situația pentru că nu are pe stoc piesa. Aceasta este disponibilă și poate fi înlocuită rapid după primirea comenzii ferme din partea Primăriei Ploiești.