casa eco cu bani de la stat

Bugetul alocat programului Casa Verde a fost suplimentat, după ce într-o singură zi s-au depus, numai în Prahova, 235 de dosare.

 

Comunicatul APM Prahova:

Având în vedere dispoziția presedintelui Administrației Fondului pentru Mediu, vă informăm că bugetul alocat pentru programul Casa Verde Clasic va fi suplimentat cu aproximativ 25%, pentru fiecare județ, începând de astazi, 12 octombrie 2016, ora 9.00.

             La Agentia pentru Protectia Mediului Prahova s-au depus, in primele doua zile de desfasurare a Programului „Casa Verde”, 235 dosare. Solicitantii au accesat, in principal, fonduri pentru instalarea panourilor solare presurizate; au existat cateva solicitari si pentru instalarea pompelor de căldură, exclusiv pompele de căldură aer-aer.

            La sfarsitul celei de-a doua zile de primire a solicitarilor, inainte de suplimentarea bugetului, mai era disponibila suma de 851.192 lei.

            Reamintim solicitantilor ca programul de primire a dosarelor este: luni-joi intre 8,00-16,30 si vineri intre 8,00-14,00. Daca un dosar se afla in procesare la ora 16:28, se va continua introducerea acestuia. Dupa ora 16:30 nu se mai mai primeste si nu se mai proceseaza nici un dosar.