Lorand Soares

Cunoscutul speaker Lorand Soares Szasz  participă la “Zilele Porţilor Deschise” (13-15 octombrie), eveniment organizat de STONA, divizia de retail a ALGABETH Stone Group International, pentru a marca lansarea noului magazin online de piatră naturală: www.stona.ro.

 

Seminarul va avea loc, vineri, 14 octombrie, de la ora 13:00, la sediul depozitului Stona din comuna Brazi, sat Popești (str. Părului, nr.82, în apropiere de Ploiești).

Citește și Cum ajunge roca din Grecia în livingul prahovenilor

Lorand Soares Szasz va povesti asistenței care sunt căile de dezvoltare pentru începerea sau dezvoltarea unei afaceri.

Înscrie-te și tu la eveniment completând formularul disponibil AICI.

Lorand Soares Szasz  are 34 de ani și, după ce a încercat mai multe activități în țară, dar mai ales în străinătate, a ajuns să lucreze în cadrul celei mai mari firme de business coaching din lume, ca și Business Development Manager. El a reușit să acceadă în acest post fără studii superioare, fără cunoștințe în business și fără experiență în domeniul coachingului.

După experiența externă, Lorand a revenit în România, unde a înființat Coaching4you, prima firmă de antrenori de afaceri din Transilvania și singura firmă din Romania care folosește sistemul de coaching. Afacerea a crescut rapid, iar compania sa organizează în prezent cele mai multe training-uri deschise din țară, Lorand ajungând să fie unul dintre cei mai apreciați speakeri din domeniul business. (P)

Sloganul său este LOVE TO EDUCATE!