inselaciune

Un bărbat este cercetat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice pentru că ar fi indus în eroare reprezentanții mai multor persoane juridice.

 Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au definitivat ieri cercetările într-un dosar penal pe care l-au înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere legală, întocmit pe numele unui prahovean de 31 de ani, din orașul Boldești-Scăieni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, tentativă la aceeași infracțiune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2010-2011, în urma încheierii unor contracte, în calitate de asociat şi administrator al unei societăți comerciale, acesta ar fi indus în eroare reprezentanții mai multor persoane juridice, cauzând un prejudiciu total de 547.193 lei. 

Tot ieri, în jurul orei 10.30, polițiști de investigații criminale din cadrul Biroului ”Urmăriri” au depistat în Ploiești și reținut  o femeie de 42 de ani, din Pitești, pe numele căreia Judecătoria Sectorului nr. 3 București a emis un mandat de executare a unei pedepse de 6 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. Femeia a fost încarcerată în Penitenciarul Tîrgșor.

 

sursa: IPJ Prahova