veolia

Înaintea începerii noului an școlar, Veolia Energie Prahova a oferit mai multor copii provenind din familii defavorizate din Ploiești ghiozdane cu rechizite și tabblete. 

Comunicatul companiei: Veolia Energie Prahova, alaturi de copiii defavorizati in noul an scolar

In deplin acord cu valorile Grupului din care face parte, Veolia Energie Prahova se preocupa, inclusiv prin strategia sa de responsabilitate sociala, de viitorul planetei si al resurselor sale. Iar viitorul incepe cu tanara generatie, ea fiind cea mai importanta resursa din lume, o resursa care nevoie de sustinere pentru a se dezvolta prin educatie.

Stim ca in comunitatea pe care o deservim sunt si copii care, in prima zi de scoala, nu pot raspunde prezent sau, daca reusesc sa ajunga la scoala, o fac in conditii extrem de dificile. De aceea, Veolia Energie Prahova a decis sa sustina cativa scolari din clasele I - IV provenind din familii cu posibilitati financiare reduse, pentru ca inceperea cursurilor sa fie si pentru ei un motiv de bucurie, de entuziasm si de speranta in viitor.

Am ales cu drag si emotie ghiozdane pentru tinerii invatacei si le-am echipat atat cu rechizitele necesare, cat si cu cate o tableta care sa sa ii ajute in drumul lor spre cunoastere.

Consideram ca cea mai buna investitie este cea pe care o facem in noua generatie, netezindu-i drumul spre performanta si incurajand-o sa se implice în dezvoltarea sustenabila a comunitatii in care traim cu totii.

Le dorim tututor scolarilor sa gaseasca in noul an scolar un motiv de bucurie, o oportunitate de a invata ceva nou si de a impartasi tuturor optimismul si zambetul inconfundabil al varstei!

Cu respect,

Veolia Energie Prahova

Veolia Energie Prahova, alaturi de copiii defavorizati in noul an scolar

In deplin acord cu valorile Grupului din care face parte, Veolia Energie Prahova se preocupa, inclusiv prin strategia sa de responsabilitate sociala, de viitorul planetei si al resurselor sale. Iar viitorul incepe cu tanara generatie, ea fiind cea mai importanta resursa din lume, o resursa care nevoie de sustinere pentru a se dezvolta prin educatie.

Stim ca in comunitatea pe care o deservim sunt si copii care, inprima zi de scoala, nu pot raspunde prezent sau, daca reusesc sa ajunga la scoala, o fac in conditii extrem de dificile. De aceea, Veolia Energie Prahova a decis sa sustina cativa scolari din clasele I - IV provenind din familii cu posibilitati financiare reduse, pentru ca inceperea cursurilor sa fie si pentru ei un motiv de bucurie, de entuziasm si de speranta in viitor.  

Am ales cu drag si emotie ghiozdane pentru tinerii invatacei si le-am echipat atat cu rechizitele necesare, cat si cu cate o tableta care sa sa ii ajute in drumul lor spre cunoastere. 

Consideram ca cea mai buna investitie este cea pe care o facem in noua generatie, netezindu-i drumul spre performanta si incurajand-o sa se implice în dezvoltarea sustenabila a comunitatii in care traim cu totii.

Le dorim tututor scolarilor sa gaseasca in noul an scolar un motiv de bucurie, o oportunitate de a invata ceva nou si de a impartasi tuturor optimismul si zambetul inconfundabil al varstei!

Cu respect,

Veolia Energie Prahova


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...